INFO 1708 125 MAX YENİ SİLİNDİRLER

Yeni silindir teknolojisiyle 50 sürücü 1 saniye içinde sıralandı.

2017 yarış sezonunda Rotax Junior, Mini ve Micro motorlarda kullanılan ve performans ve motor eşitliği anlamında çok başarılı sonuçlar veren yeni silinir üretim teknolojisi, RMC GRAND FİNAL 2017’de Senior ve DD2 motorlarda da uygulandı ve başarılı sonuçlar verdi.

Junior, Mini ve Micro silindirlerin kullanıma başlamasıyla, pazardan daha eşit performans veren motorların tüm Rotax motorlarında olması talebi geliyordu. Rotax, kullanıcı isteklerini karşılamak üzere, aynı ileri teknoloji tüm Rotax motorlarda kullanılmaya başlandı.

Grand Final yarışları bu yeni silindirleri test etmek için en uygun zemini oluşturdu. Her kategoride 50 pilotun 1 saniyelik fark içinde sıralanması, yeni silindirlerin başarılı olduğunu gösterdi ve yarışlar her zamankinden çok daha eşit şartlarda gerçekleşti. Yeni silindir teknolojisiyle (digitally printed, single piece sand cores in combination with an additional Computer Numeric Control (CNC)) üretilen motorlar, eşitliği bir üst seviyeye taşıdı.

Yeni silindirlerin satışı ve kullanımı Ocak 2018’den itibaren başlayacak. Rotax kullanıcı memnuniyetini düşünerek geçici bir süre için yeni silindir siparişlerinde %50 indirim imkânı sunuyor. Bu kampanya Türkiye’deki Rotax kullanıcıları için de geçerli. Kampanyadan faydalanabilmek için 12 Ocak 2018 tarihine kadar siparişlerinizi vermeniz ve ödemesini yapmanız gerekiyor. Rotax yeni silindir siparişlerini geliş sırasına göre karşılayacağından, fabrikadan teslim süresinin 10 haftayı bulabileceğini belirtmekte fayda görüyoruz. (Nakliye ve gümrük işlemlerini de dikkate alarak ürün teslimi 12 haftayı bulabilir)

Siparişleriniz için Sportif İşler’le irtibata geçebilirsiniz.

ROTAX / SPORTİF İŞLER